ŞEHİT İBRAHİM YILMAZ ANAOKULU
Maltepe Mh. Edirne Çırpıcı Yolu Sk. No5 Zeytinburnu/İST.

VİZYON

Çocukların gelişim özelliklerine göre okul öncesi eğitimde uluslararası standartlar çerçevesinde her yıl yenilenerek ve gelişerek okulumuzu en üst seviyelerde geleceğe taşımak.

MİSYON

Geleceğe umutla bakabilen, yaratıcı, kişiliği sevgi ile yoğrulmuş, Atatürk ilkelerine bağlı, analiz ve sentez yapabilen, bilinçli, umutlu ve güzel ahlaklı çocuklar yetiştirebilmek için okul öncesi eğitim programımızın ışığı doğrultusunda eğitim vermek, alanında uzman kişilerin hazırlayıp sunduğu eğitim seminerleri ve drama çalışmaları ile çocuklarımızın gelişim alanlarını desteklemek. Okul öncesi eğitimde; topluma örnek bir kurum olarak geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımız ve onları bize emanet eden ebeveynler adına kaliteli hizmet vermek....

Öğretim Şekli :ÖRGÜN

ÖRGÜN

08:00 -- 17:00

Pansiyon Bilgisi

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz İl ve İlçe Merkezine yüreyerek 30 dakika mesafededir. Metro ve otobüs duraklarına 10 dk. mesafededir.

Proje Çalışmaları

EKO OKULLAR PROJESİ BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ TEMİZ OKUL SAĞLIKLI OKUL PROJESİ OKULLARDA ORMAN PROJESİ HAREZMİ EĞİTİMİ PROJESİ PATİKLE BAŞLA KİTAPLA YAŞA PROJESİ